Onze rijangst professionals kunnen u verder helpen.

U heeft de eerste stap gezet door op deze site te kijken.

Dit is de eerste stap om uw rijangst onder controle te krijgen. Hoe nu verder?

Zodra de eerste stap gezet is, kan de weg naar herstel beginnen. Vertel ons u angst en laten we samen werken aan de oplossing zodat u weer vertrouwen en plezier krijgt in het autorijden.

De tweede stap is kennismaking en intakegesprek van onze rijangstcoach bij u thuis en een eventuele rijproef. Naar aanleiding daarvan legt hij/zij u uit hoe wij samen met u uw probleem kunnen gaan aanpakken.

De begeleiding bestaat uit aantal sessies waarbij in het begin de focus ligt op het bespreken van je angst en daardoor leren omgaan te gaan met angst, vervolgens rijvaardigheid, voertuigbeheersing en reageren op medeweggebruikers, waardoor je weer vertrouwen krijgt in je eigen kunnen.

U krijgt van uw rijangstcoach ontspanningstechnieken om thuis te oefenen en oefeningen om angstgedachten om te buigen in gedachten waarvan u zich prettig en rustig bij voelt.

Na een aantal sessies merkt u al dat u met minder stress gaat autorijden.

Neem snel contact op.

Onze rijangstcoaches werken met een beroepscode waarbij persoonsgegevens niet beschikbaar zijn voor derden zonder uw toestemming.  Dus zij hebben een geheimhoudingsplicht.